MarireaPenisului.net

Extendere de penis

Wednesday, 16 Apr 2014

Marirea penisului : chirurgie sau natural?

 

Marirea de penis pe cale chirurgicala este dureroasa si foarte riscanta. Implica anestezie, trauma postoperatorie, riscuri de sangerare, perioada lunga de convalescenta.

Practic, se taie ligamentele suspensoare de osul pubian, obtinindu-se 0.5-1 cm de penis scos mai ''inafara'' (nu se lungeste penisul, se scoate mai in afara din corp)

Din fericire exista metode alternative de marirea penisului: pompe de penis, extendere de penis.

Pompele de penis(vacuum) sunt destul de controversate deoarece umfla doar pe moment corpul penisului , prin vacuumare, riscand sa sparga vase de sange in corpii cavernosi.

Extenderul de penis, este o solutie mult mai sigura, deoarece actioneaza treptat, delicat, timp de saptamani-luni de zile, obtinindu-se o crestere progresiva si sigura a penisului.

Despre pilulele de ''marit penisul '' ce sa mai vorbim? O aberatie comerciala, practic nu exista pastile/pilule care sa ne faca sa creasca un deget, o mana sau un picior mai lung, o ureche sau nasul.
Tot ce pot sa faca pilulele pentru ''marirea penisului'' este sa creasca libidoul, pofta de sex. In rest, nimic in ceea ce priveste marimea si lungimea penisului.